Paju ja Jokinen jatkavat ensi kaudella hirvilaumassa!

14.03.2019

Miesten edustusjoukkue valmistautuu parhaillaan ensi viikonlopun välieräsarjaan hallitsevaa Länsirannikon kakkosdivarin mestaria IBK Medaa vastaan, mutta samalla tehdään taustalla töitä seuraavaa kautta varten. Joukkueella on jo nyt kasassa 15 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. 

Tärkeimpien tähtipelaajiensa Lasse Pajun ja Jere Jokisen jatkojen lisäksi joukkue julkaisi ensi kauden valmennusryhmänsä. Kaudella 2019-2020 penkin takana pyörivät ja puhkuvat Jussi Mattila, Jani Penttilä, Toni Renberg ja Joni Sankari. Koutsiosasto säilyy siis muilta osin samana, mutta ryhmään liittyy äärimmäisen kovana vahvistuksena kaiken kokenut Toni ”Remu” Renberg.

GM Penan kommentti: 

”Pajun ja Jokisen jatko ensi kaudella on meille tietenkin erittäin tärkeä juttu. Tähän kauteen tultiin hyvin erikoisista lähtökohdista, mutta onnistuttiin lopulta aika hyvin ja pelit jatkuvat edelleen. Nyt päästään rakentamaan ja suunnittelemaan hommaa oikein kunnolla ensi kaudelle. Kaikkein olennaisinta meille on nykyisen rungon jatkaminen ja siltä osin näyttää hyvältä, muutama kokeneempi kaveri vielä miettii elämäntilannettaan, mutta joka tapauksessa suurin osa joukkueesta on jatkamassa. Tämä on totta kai mahdottoman tärkeä asia, sillä meillä on jengissä hyvä meininki ja ensi syksynä ei tarvitse lähteä nollasta, vaan päästään heti kehittämään kokonaisuutta eteenpäin. Pöytälaatikossa on jo muutamia uusienkin vahvistusten sopimuksia ja keskusteluja käydään parhaillaan useiden pelaajien kanssa. Julkaistaan näitä tässä lähiviikkoina, kunhan kaikilla joukkueilla nyt pelitkin ensin loppuvat. En ihan heti muista aiemmilta vuosilta tällaista tilannetta, että meillä on mahdollisuus saada joukkue kasattua lähes valmiiksi jo maalis-huhtikuun aikana. Kovin paljon parempaa lähtökohtaa ei seuraavaan kauteen voisi olla. Nyt laitetaan kuitenkin fokus vielä joksikin aikaa tähän kauteen ja pleijareihin, nautitaan siitä mitä on ansaittu. Lauantaina on Salossa kunnon bakkanaalit ja sunnuntaina jatketaan festejä Turussa.”

 

Länsirannikon Kakkosdirren välieräsarja:

Lauantaina 16.3. klo 17.00

Salohalli, Salo

IBK MedA – SB Hirvensalo

 

Sunnuntaina 17.3. klo 18.00

Turun SalibandyAreena, Turku

SB Hirvensalo – IBK MedA

 

.urheiluhirvi

 

 

 

 

 

19.08.2019Hirviryhmään uusi maalitykki
05.07.2019Tyko Hellsten jatkaa hirvilaumassa - Syksyn harjoitusottelut sovittu
20.06.2019Kolmen tähden Allu SB Hirvensaloon!
14.06.2019SB Hirvensaloon liigaveskari!
22.04.2019SB Hirvensalon edarille tärkeä jatkosopimus
14.03.2019Paju ja Jokinen jatkavat ensi kaudella hirvilaumassa!
03.01.2019Moose Islanders joutsenjahdissa! Kevätkausi käyntiin!
03.01.2019Urheiluhirven ennakko Länsirannikon kakkosdivarin kevätkaudesta
21.12.2018M2 ei saanut joulupöytään ankkapaistia, mutta hirveä kyllä grillattiin
19.12.2018Kakkoshirvien joulupöydässä ankkaa tarjolla

Siirry arkistoon »